Rimita Deo -deodorantti, 50 ml roll-on

Rimita Deo -deodorantti, 50 ml roll-on

11,50 €

(1 l = 230,00 €)
Varastossa

Kuvaus

RimitaDeo on täysin luonnollinen, alumiiniton ja alkoholiton deodorantti. Tämä antibakteerinen deodorantti ehkäisee hienhajua tehokkaasti ja pitää olon raikkaana koko päivän. RimitaDeo on samalla myös mahdollisimman hellävarainen elimistölle.

Vaikuttavina aineina ovat luomuviljellyt aloe vera, rosmariini, laventeli, sitruuna ja kamomilla. RimitaDeo-luonnondeodorantissa on mieto, luonnollinen tuoksu. Tämä unisex-deodorantti sopii oikein oivallisesti sekä miesten että naisten kainaloihin.


Ainesosat:

Vesi, aloe vera lehtiuute* oliiviuute*, glyseriini, trietyylisitraatti, setearyylialkoholi, glyseryyistearaattisitraatti, rosmariiniuute*, sinkkirisinoleaatti, laventeliuute*, sitruunan kuoriuute*, polyglyseryyli-3 kaprylaatti, oryza sativa starch (riisin siemenestä saatava polymeeripit. hiilihydraattiaines), kamomillauute* ja maltodekstriini, kehäkukkauute* ja maltodekstriini, myrttiuute*, ksantaanikumi, natrium bentsoaatti, natriumdhydroasetaatti, natriumalginaatti, sitruunahappo, limoneeni, linalooli, sitraali