Olivia Klein Mineral Toner hoitoneste, 150ml

Olivia Klein Mineral Toner hoitoneste, 150ml

22,90 €

(1 l = 152,67 €)
Varastossa

Kuvaus

Sumutettava hoitoneste kasvoille ja vartalolle.

kosteuttava – rauhoittava – tasapainottava – bioaktiivinen hoitoneste

Luonnollisia merileviä, kuolleen meren- sekä hyaluronihapon suoloja sisältävä bioaktiivinen hoitoneste, joka poistaa kutinaa, tehokosteuttaa atooppisen ihon kuivuutta sekä tasapainottaa akne- ja sekaihon rasvapitoisuutta.

Merilevän antibiootteja vastaavat yhdisteet ja poikkeuksellisen mineraalirikas kuolleen meren suola tunnetaan erityisesti sen tulehduksia vähentävistä ja ihoa rauhoittavista ominaisuuksista. Suolan mineraalit läpäisevät ihon pintakerroksen, sitovat ja ylläpitävät ihon kosteutta syvemmältä tehostaen myös ihon pintaverenkiertoa.

Mineral Toner poistaa ja hillitsee tehokkaasti eri syistä johtuvaa ihon kutinaa ja kuumotusta sekä pehmittää karstaista- ja kovettunutta ihottumaa.

Soveltuu myös meikin päälle käytettäväksi.
Soveltuu kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille.

KÄYTTÖOHJE

HUOM: Tuote sisältää runsaasti leväuutteita ja merisuoloja, jotka voivat ärsyttää silmiä – vältä hoitonesteen sumutusta suoraan silmille.


Suolapitoisuus vaikuttaa hoitonesteen koostumukseen tehden siitä raskaamman, eli Mineral Toner ei sumutu kevyenä suihkeena, kuten muut hoitonesteet. Ravista pulloa kevyesti aina ennen käyttöä.

Sulje silmäsi ja sumuta runsaasti kasvovettä koko kasvojen, kaulan ja dekoltee-alueelle puhtaalle iholle aamuisin ja iltaisin - älä kuivaa tai pyyhi sitä pois!

Levitä kasvoille kosteutustuotetta, kuten kasvovoidetta tai öljyä

, kun iho on vielä hieman kostea kasvovedestä.
Mineral Toner hillitsee ja poistaa tehokkaasti eri syistä johtuvaa ihon kutinaa ja kuumotusta. Sumuta runsaasti hoitonestettä suoraan kutisevaan kohtaan vartalolla ja anna kuivaa hetken. Lisää aina tarvittaessa.

Hoitonesteen virkistävää vaikutusta voi tehostaa pitämällä sitä hetken ennen käyttöä jääkaapissa.

Ainesosaluettelo
Aloe veran lehtimehu, Solmuleväuute, Sini-viherleväuute, Hyaluronihappo (kasviperäinen), Merisuola, Valkopajun kuoriuute, Glyseriini (kasviperäinen), Fenoksietanoli, Teepuun lehtiöljy, Polysorbaatti 20, Vilja-alkoholi (luomu), Tetranatrium glutamaatti diasetaatti

Ingredients
Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ascophyllum Nodosum Extract, Aphanizomenon Flos-Aquae Extract, Hyaluronic Acid, Sea Salt, Salix Alba Bark Extract, Glycerin, Phenoxyethanol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Polysorbate 20, Alcohol, Tetrasodium Glutamate Diacetate

99% luontoperäisiä ainesosia
94% luomuviljeltyjä raaka-aineita