Matchavispilä, Moya Matcha
Varastossa
Kuvaus
Matchan valmistukseen tarkoitettu bambusta valmistettu perinteinen vispilä. Vispilä on veistetty yhdestä bambun palasesta vankkumattomalla ammattitaidolla.
Käyttöohjeet:
Perinteinen matchan valmistustapa juontaa juurensa japanilaiseen teeseremoniaan. Siihen kuuluvat matcha kulho, bambuvispilä ja bambulusikka – chashaku. Laita 2 chashaku- lusikallista matchaa (1,5g) matcha kulhoon ja kaada päälle 100 ml kuumaa vettä (80°C). Vispaa voimakkaalla ranneliikkeellä m- kirjaimen muotoisesti, ei pyörivästi. Suunnilleen 20 sekunnissa kulhon pitäisi olla täynnä täydellistä jadenvihreää vaahtoa. Voit lisätä vettä, jos pidät miedommasta matchasta.
Varoitukset: Ei sovellu astianpesukoneeseen.