Living Nutrition Turmeric Alive - Fermentoitu Kurkuma 60 kaps.

Living Nutrition Turmeric Alive - Fermentoitu Kurkuma 60 kaps.

32,90 €

(1 kg = 1 096,67 €)
Varastossa

Kuvaus

Sisältää: Fermentoitu luomu kurkuma, luomu kurkuma, luomu inkivääri.

Kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Annostus: 1-3 kapselia päivässä. 3-12 vuotiaat lapset 1 kapseli päivässä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa, kuivassa sekä viileässä.

Ei sisällä vehnää, gluteenia tai maitoa. Soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ravintosisältö: Fermentoitu luomu kurkuma 400 mg
Luomu kurkuma 400 mg
Luomu inkivääri 400 mg

Tuotemerkinnät:Gluteeniton, Luomu, Vegaani

Tuotemerkki:Living Nutrition

Valmistaja:Living Nutrition ltd

Valmistusmaa:Yhdistynyt kuningaskunta


Kurkuma on peräisin Aasiasta, jossa sitä on jo kauan käytetty mausteena sekä terveyttä suojelevana yrttinä monissa eri hoitomuodoissa. Kurkumaa on käytetty tuhansia vuosia sekä intialaisessa että kiinalaisessa lääkintäperinteessä mm. solujen stressitilaa lievittävänä sekä maksaa, sappea ja ruoansulatusta tukevana yrttinä.

Kurkuman tärkeimpänä pidetty vaikuttava aine on kurkumiini. Sen hyödyntämistä kuitenkin rajoittaa heikko imeytyvyys, sillä kurkumiini ei liukene veteen ja kulkee helposti läpi ruuansulatuksessa. Kurkumiini voi myös olla antioksidanttina epävakaa.

Fermentointi muuntaa täysin luontaisesti kurkumiinin vesiliukoisempaan muotoon, mikä vaikuttaa ratkaisevasti sen imeytymiseen. Tuloksena on tetrahydrokurkumiini, joka on täysin biohyödynnettävä, ei ärsytä limakalvoja ja toimii syvemmällä solutasolla kuin standardi kurkumiini. Turmeric Alive-valmisteessa tetrahydrokurkumiinin määrä kasvoi tutkimuksissa peräti 983%.

Tuote sisältää myös inkivääriä, jolla on samankaltaisia ominaisuuksia kuin kurkumalla ja näin ne täydentävät hyvin toisiaan.