Frantsilan Muskatellisalvia, eteerinen öljy, 10 ml

Frantsilan Muskatellisalvia, eteerinen öljy, 10 ml

16,90 €

(1 l = 1 690,00 €)
Varastossa

Kuvaus

Pähkinäisen tuoksuista muskatellisalviaa on alunperin viljelty Etelä-Euroopassa ja Syyriassa, josta myöhemmin sen viljely levisi kaikkialle maailmaan. Muskatellisalvia on saanut nimensä viinirypälelajikkeen mukaan. Yrtillä maustetaankin aromikkaan kukkaisia ja makeita Muscat-viinejä. Muskatellisalvian eteerinen öljy höyrytislataan kasvin kukkivista latvoista ja lehdistä.


Frantsilan eteerinen muskatellisalviaöljy vahvistaa fyysisissä, hermostollisissa ja seksuaalisissa heikkoustiloissa sekä rentouttaa ja tasapainottaa kehoa ja mieltä.


Öljyssä on makea, pähkinäisen yrttinen ja lämmin tuoksu.

Kokeile siis oitis tätä oivaa öljyä ja ihastu ikihyviksi!

Huomaa! Annostele muskatellisalviaa varoen. Se heikentää keskittymiskykyä eikä siksi sovellu käytettäväksi nopeaa reagointikykyä vaativassa työympäristössä tai liikenteessä.


Käyttöohje: Voit käyttää eteerisiä öljyjä esimerkiksi vartaloöljyn valmistukseen. Lisää mieltymyksesi mukaan muutama tippa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen (noin 15 ml) neutraalia ihonhoitoöljyä. Öljyksi soveltuu hyvin esimerkiksi jojoba-öljy. Eteerinen öljy sopii myös tunnelman luomiseksi esimerkiksi tuoksulyhtyyn.

Tätä eteeristä öljyä valmistettaessa ei ole käytetty eläinkokeita eikä tuote sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita.


Ainesosat:

Salvia sclarea (muskatellisalvia, eteerinen öljy).