Carmolis-yrttitipat 80 ml

Carmolis-yrttitipat 80 ml

13,50 €

(1 l = 168,75 €)
Varastossa

Kuvaus

Carmolis Yrttitippojen annostusohjeet käyttökohteiden mukaan:

  • Hengitysteille:
    • Kuumaan nesteeseen sekoitettuna: Lisää 5-10 tippaa Carmolista kuumaan veteen tai esim. yrttiteen joukkoon. Kuuman juoman ja haihtuvien öljyjen höyryt vaikuttavat nenän ja nielun limakalvoihin. Lämpö ja yrtit rauhoittavat nielua nopeasti ja lepyttävät oloa hetken kuluttua myös vatsan kautta. Nauti annos korkeintaan 5 kertaa päivässä.
    • - Sokeripalaan imeytettynä: Tiputa 5-10 tippaa Carmolista sokeripalalle ja anna sen imeytyä. Imeskele yrttistä sokeripalaa suussa ja anna haihtuvien öljyjen virkistää hengitysteitä. Tämä on helppo tapa nauttia Carmolista missä ja milloin vain. Nauti annos korkeintaan 5 kertaa päivässä.
    • Höyryhengityksessä: Valmista höyryhengitettävä yrttiseos laakeaan astiaan suhteessa 10 tippaa Carmolista / 1 dl kuumaa vettä. Hengitä lämmintä höyryä, kunnes olo helpottuu. Voit tehostaa höyryhengitystä asettamalla astian, pään ja hartioittesi yli suojaavan pyyhkeen. Lämmin höyry rentouttaa ja helpottaa nopeasti tukkoista oloa. Silmät on hyvä pitää kiinni höyryhengityksen aikana.
    • Kurlaamalla: Valmista kurlausvesi sekoittamalla noin 10 tippaa Carmolista 1 dl:aan kylmää tai lämmintä vettä. Kurlaa kurkkua sopivalla nestemäärällä puolen minuutin ajan. Raikas Carmolisvesi virkistää mukavasti karhealta tuntuvaa kurkkua.Rohdosvalmiste hengitysteille, vatsalle, lihaksille.

INCI:

ETANOLI (61,6 %)
VESI (35,7 %)
PIPARMINTUSTA UUTETTU MENTOLI (1,7 %)
ETEERISTEN ÖLJYJEN SEOS (1,0 %);
LAVENTELI
KANELI
NEILIKKA
SITRUUNAMELISSA
MUSKOTTI
SALVIA
SITRUUNARUOHO
ANIS
SITRUUNA
TIMJAMI