Biomed Silicum Tonic, 2 x 250ml

Ei varastossa

Kuvaus

Silicum tonic on suomalainen geelivalmiste, jonka sisältämät pii- ja karmelloosigeeli toimivat yhdessä. Valmiste voi muodostaa suoliston seinämälle geelikalvon, joka suojaa ruokatorven, vatsalaukun ja suoliston limakalvoja ärsytykseltä.

Piitä on luonnossa kasveissa, merivedessä ja kallioperässä happeen sitoutuneena. Pii on hapen jälkeen maapallon toiseksi yleisin alkuaine. Piillä on useita ravitsemuksellisia vaikutuksia myös esimerkiksi ihoon, hiuksiin ja kynsiin.

Karmelloosi on kuusen, männyn ja puuvillan vesiliukoinen rakennekuitu. Se sisältää sokerimolekyyleistä koostuvaa galaktomannaania, joka ei muutu sokeriksi ihmisen suolistossa. Kolloidinen karmelloosi on vesiliukoista, hajutonta ja lievästi emäksistä.

Valmistettu Suomessa.

Ainesosat ja annostus:

Demineralisoitu vesi, piidioksidi, karmelloosi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).

Suositeltava vuorokausiannos: 15 ml 1-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan. Suositeltava vuorokausiannos (15-45 ml) sisältää: Piidioksidi 580 mg -1740 mg.

Laktoositon, gluteeniton, sokeriton, makeuttamaton, hiivaton.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Säilytys:

Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna. Säilytäthän tuotteen lasten ulottumattomissa.