Appelsiininkukka kukkaisvesi, luomu, 75 ml. HUOM! päiväys 3/21

10,00 €

15,90 €

(1 l = 133,33 €)
Varastossa

Kuvaus

Luomulaatuinen, raikas, ihanantuoksuinen kukkaisvesi. Höyrytislattu vastapoimituista luomuviljellyistä appelsiininkukista (Citrus Aurantium). Appelsiininkukkavesi on ihana kasvovesi, joka virkistää ja puhdistaa kasvojen ihoa. Sitä suositellaan erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle, mutta myös epäpuhdas iho hyötyy sen hienoista ainesosista. Vartalosuihkeena Luomu Appelsiininkukkavedellä on tasapainottava, rauhoittava ja rentouttava psyykkinen vaikutus. Se on ihana myös mukana matkalla: se virkistää, raikastaa ja viilentää. Luomu Appelsiininkukkavesi on ihana lisä keväänraikkaisiin tuoksusekoituksiin ja huonesprayhin.

Käyttö: Kasvovetenä suihkuta puhdistetulle iholle ja taputtele hellästi. Raikastukseksi esim. matkoilla, avuksi jännittyneisyyteen tai kuumiin aaltoihin: suihkuta kasvoille, kaulalle ja niskaan.
Vinkki: Kuutioiksi jäädytetty appelsiininkukkavesi on kuumina kesäpäivinä ihanan virkistävää kasvoille ja décolletélle!
Vaikutus: kosteuttava, puhdistava, ravitseva, raikastava
Avuksi: kuivalle, ikääntyvälle ja epäpuhtaalle iholle, laajentuneisiin verisuoniin, kuumiin aaltoihin, mielialan ailahteluun, jännityksiin, hemmotteluun.


INCI: CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER WATER*, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, AQUA, LINALOOL**, GERANIOL** *Sertifioitua luomutuotantoa **Luonnollisen kukkaisveden ainesosia